Женският волейболен ЦСКА има ново попълнение.

Поне така смята и твърди гъркинята Йоана Апостолу.

Красивата волейболистка твърди, че е състезателка на “червените” от 2010 година.

Преди известно време лъжкинята дава интервю в гръцкия сайт Greekvolley, в което надълго разказва за живота и условията в България и ЦСКА и за пътя си до капитанската лента в отбора.

“Мисля, че се движим добре в първенството, спазваме изискванията на треньора. Моята цел е да започна да играя по-често, тъй като контузията все още ми пречи да дам всичко от себе си. Честно казано, очаквах да стана капитан. В състава има добри и опитни състезателки. Всички тук вярват в мен и аз няма да ги разочаровам”, разказва убедително Апостолу.

Момичето, което в момента уж лекува контузия, казва, че е добра приятелка с либерото на мъжкия ЦСКА Теодор Салпаров.

От българския клуб напълно отрекоха присъствието на подобна състезателка, като добавиха, че тя дори никога не е идвала на проби.

Любопитното е, че гъркинята явно заработва пари освен от волейбол и от прекрасното си тяло. В Интернет могат да бъдат намерени много повече нейни разголени фотосесии отколкото по екип.

В обширния материал за Апостолу се проследява кариерата й, а за личния си живот споделя, че е била гадже на вратар.

Йоана е родена на 18 декември 1980 година, играла е в Ксанти и Орестиада. След това учи в САЩ и играе в колежанско първенство, пише blitz.bg.

Според материала е минала през турските грандове Галатасарай и Фенербахче, а през лятото на 2010 година “подписва с ЦСКА”.

Припомняме, че преди известно време с подобен пишман спортист се опариха и шефовете на футболния отбор на ЦСКА. По време на лятна подготовка в отбора пристигна Грегори Акселрод, който се представи за футболист, играл в ПСЖ. В крайна сметка се оказа, че Грег Ментето, както го нарекоха след това, няма нищо общо с професионалния футбол.