С настъпването на лятото усещаме особен гъдел, почваме да се замисляме за предстоящата ваканция, коктейли на пясъка, размяна на палави усмивки и намигвания от хора с красиви загорели от слънцето тела, море, вълни, залези, изгреви, мирис на морска сол по кожата... Мечти! Мечти и за много горещи срещи. Вижте как да се подготвите най-ефективно за настоящото секс-лято, според Sexwell:

Тест, тест, 1 - 2 - 3

Предварително си направете тестове. Повечето клинични лаборатории имат специални пакети, които обхващат най-често срещаните венерически болести. Хубаво е да знаете актуалното си здравословно състояние - все пак сами носите отговорност за това.

Мнооого презервативи

И за да не се променя здравословният (или семейният) ви статус, сложете една кутия от 30 кондома в сака, независимо дали сте мъж или жена. Може на вас да потрябват, или на приятели... не се знае! Хубаво е човек да е защитен.

Афродизиак парти

Лятото само по себе си е един от най-големите афродизиаци - всички са постоянно полуголи, един поглед е достатъчен, за да потънете във фантазии за какво, с кого, къде, как и по колко. Различните афродизиаци като испанска муха, масажно олио и други секс благинки могат да превърнат лятната авантюра в нещо, което ще се помни много лета напред.

Бъдете реалисти

Не всяка лятна авантюра ще приключи с брак и "заживели щастливо". Някои от по-добрите попадения може и да посрещнат Коледа заедно, но като цяло, летните забивки рано или късно завършват с раздяла. Не тъгувайте! Сега е моментът да лудеете и да се чувствате страхотно, а защо не и да направите още един приятел с нещо повече - я в друг град, я зад граница. Ако все пак хлътнете безумно много, да знаете - в наши дни разстоянието между две географски точки почти нищо не значи.

План за бягство за обвързаните/семейните

Време е да се спасите с любимия. Пускайте отпуски, оставете децата при бабите, дядовците, лелите, отваряйте Google maps и решавайте на колко километра ще избягате. Дългогодишните двойки се нуждаят от секс ваканции, това е абсолютен факт.

Секс навън

Внимавайте със секса на публично място - мислете и за другите! Избягвайте места, където могат да ви видят семейства с деца. По-скоро заложете на горички (вземете си спрей против кърлежи!) и усамотени плажове. И не забравяйте - никога не е като по филмите. Пясък, мидички, пръчици, буболечки, всичко това някак си ще се окаже залепнало по "междукрачието", или ще ви влезе в устата. Но първичната човешка природа понякога е по-силна от разума.

Душ, душ, душ

Къпете се често - лято е, горещо е, а неприятните миризми не благоприятстват сексуалните приключения.

Лубриканти

Не забравяйте лубрикантите - винаги е нужна малко смазка, сексът във вода е мокър и хлъзгав, но не там където трябва - даже напротив. Ползвайте лубриканти на силиконова основа за секс във вода - те не се отмиват лесно и ще ви осигурят безпроблемно плъзгане, където и да сте.

Приключенски дух

Няма значение дали сте на 20 г. или на 60 г. Отдайте се на жаждата за живот и забавления!