„Френски” подарък за новата 2012 получи млад мъж в чалготека в Студентски град.

Пияна студентка му направи фелацио пред шокираните погледи на десетките посетители в известната дискотека.

Срещу куверт от 50 лева чалгомани посрещат Нова година в заведението, а специален гост в празничната нощ е фолк певицата Пепа Секса. Алкохол се лее на корем и се организират различни игри в паузите, докато Пепа си почива.

В една от залите на дискотеката обаче мъж и жена стават център на вниманието. Сластните им танци привличат погледите на посетителите, а ръката на младежа шари из деколтето и под полата на запотената му партньорка.

Градусът на страстта постепенно се покачва и мъжът си разкопчава ципа на панталона. Надървеният му пенис изскача от гащите за ужас на любопитните дами, които следят сеира отблизо, пише skandalno.net.

Партньорката на похотливеца обаче ни най-малко не се стряска. Студентката застава на колене пред пениса и започва да го лигави под звуците на турбо чалгата.

Около разгонената двойката се образува кръг, а сеирджиите се бутат един в друг, за да наблюдават порно сцената.

След десетина минути мъжът се изпразва върху лицето на младото момиче и двамата гордо позират за снимка пред десетките мобилни телефони, които запечатват сюблимния момент.

Редовни посетители на чалготеката разкриват, че порното на живо не е случайност, а се е превърнало в традиция. Действащите лица не са наети актьори, а загорели купонджии. Ако не се появи някоя пияна кандидатка за няколкоминутна слава, мераклията трябва да се оправя сам в тоалетната на заведението.