Правила си секс с най-добрия си приятел и сега не знаеш как да продължиш. Вече сме достатъчно големи, за да знаем, че не всички истории в нормалния живот завършват с щастлив край. И нещата съвсем не приличат на филма "По приятелски" с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк, пише zajenata.blitz.bg.

За жалост, мнозина все още живеят с илюзията, че сексът с приятел със сигурност в един момент прераства в любов. От всички страни хората крещят, че между мъжа и жената не може да има приятелство. Дори и между вас да не е имало чувства, вие все пак сте преспали. Или ти си влюбена, или той. Трети вариант обществото не приема. Дълго сте се борили със стереотипите, но напразно.

Каква е тайната на всяка зодия?

Фризьор се изгаври сексуално с Джулиана Гани

Понякога няма смисъл да се опитваш да промениш мнението на околните. Ходите заедно на кино, сядате на по чашка в бара и не търсите сериозни отношения. Вие сте напълно нормални, просто нямате нужда да сте заедно като двойка.

Общите ви приятели, вашите родители и редица други не спират да повтарят колко сладка двойка сте. А вие изобщо не сте заедно. И ето че поредната ви петъчна среща с бутилка вино завършва с неочакван край. Приглушена светлина, бяло вино и той и никой не носи бельо.