Поли Генова затвърждава славата си на фатална жена, която обича да е в центъра на светското внимание, макар и със секс скандали. Неуспялата на ''Евровизия'' певица сама се хвали с похожденията си и не се свени да разкрива пикантни подробности от креватния си живот.

Блондинката дори признава, че е причина за много раздели и една от тях е между Калин Врачански и приятелката му Силвия.

Звездата от ''Стъклен дом'' и дългогодишното му гадже сложиха край на връзката си миналата година, а причината за разлъката се оказа огнената Поли Генова. Самата тя разкрила наскоро пред приятели от музикалните среди, че любовната афера с Калин е истинската причина той да бъде зарязан от Силвия.

Секс забежката между Врачански и певицата датирала от миналото лято. Двамата се засекли на морето и се отдали на страстите си за една вечер. После обаче Генова останала вярна на нрава си и се похвалила, където може, кой е минал през леглото й. Слухът бързо стигнал до Силвия Петкова, пише lifestyle.bg.



Скандалът между нея и Калин не закъснял, още повече, че той не отрекъл достоверността на слуха. Драматичната история разказва самата Поли, която явно не чувства никаква вина, задето е съсипала красивата и дългогодишна любов между актьорите.

Откакто бе изоставен от Силвия, Калин е изпаднал в любовна депресия и не поглежда други жени. Според близки на Врачански той горчиво съжалявал за изневярата и се опитвал всячески да върне голямата си любов. Макар обаче актьорът често да е забелязван в компанията на младата си колежка, Силвия била непреклонна и се държала чисто приятелски с някогашното си гадже.

Актрисата не искала и да чува за сдобряване, омерзена от любовното предателство на Калин.