Мечтата на няколко поколения мъже – Саманта Фокс ще е специален гост в TEQUILA CLUB  на 11 октомври /четвъртък/ след 23.30 часа.

Секс легендата на 80-те години бе особено впечатлена от интериора на модерния столичен клуб и политиката му да кани на сцената си култови ретро изпълнители, затова с радост прие отправената й покана.

След супер успешните лайфове на Си Блок и Хадауей сега предстои и Саманта Фокс да изпълни своите незабравими парчета, като "Call Me", „Nothings gonna stop me now” и "Touch Me"

Звездата ще бъде посрещната на ВИП терминала на летище София със специално наета лимузина от домакините и ще отседне в пет звездния хотел Радисън.

Тя пристига заедно с балета си и ще зарадва гостите на клуба със запомнящо се едночасово изпълнение.

За резервации: 088 5000 500

Вход: 30 лв.

Повече за Самана Фокс:

Англичанката Саманта Фокс (15 април 1966) е любима чужда звезда на българите през 1980-те. През 1983 г. тя става модел поради силното желание на майка си. Позира гола в няколко списания. Вече се е превърнала в първия секс символ на Великобритания за онзи период. 

Освен като модел Фокс се изявява и като певица. Издава три албума в рамките на три години: 1986, 1987, 1988 г.. Стилът й се окачествява като денспоп (Джанет Джаксън, Кайли Миноуг, Мадона, Ace Of Base, Backstreet Boys, Pet Shop Boys). Едва през 1995 г. прави опити да възобнови кариерата си, макар албумът й от 1991 г. да не е слаб, но успехът след това не идва моментално. В последните години певицата участва основно в мероприятия, посветени на музиката на 80-те. 

Личният живот на Саманта Фокс е смесица от възходи и падения. Опитва се да осинови момченце на име Саймън с тогавашния си партньор Питър Фостър, но детето умира при инцидент. Свързвана е с Пол Стенли от KISS.