Чаровният ирландски актьор Колин Фарел е имал сериозен проблем със секс сцена с колежката си Кейт Бекинсейл във филма "Зов за завръщане”.

Британката е трябвало да заснеме гореща и страстна сцена с три години по-младия Фарел, с когото някога за кратко са били гаджета. Вместо да се наслади на възможността да си спомни съблазнителните ѝ извивки, Колин нямал търпение сцената да свърши.

Причината е, че на снимачната площадка присъствал в ролята си на режисьор на филма съпругът на Бекинсейл, Лен Уайзман.

"Снимала съм преди подобни сцени пред съпруга ми, така че мисля, че по-скоро на Колин му беше неловко. Той беше този, който все питаше: "Свършихме ли? Стана ли добре?", казва Кейт, цитирана от Contactmusic.com.

"Мисля, че за жените е по-лесно, тъй като не се движим. Можем просто да гледаме безизразно и на практика никой не може да каже какво ни минава през главата. При мъжете, струва ми се, е доста по-трудно, а може би се лъжа."

Звездата от "Подземен свят" разкрива още, че е много по-ревнива от съпруга си, за когото се омъжи през 2004 г., и че самата тя никога не би допуснала той да се снима в секс сцени.

В интервю за в. Sun тя сподели: "Чудесно е, че Лен не е много ревнив и лесно може да бъде успокоен за сцените, които аз снимам. Него обаче никога няма да го пусна да участва в такава сцена."