Секс маниак в медицинския смисъл на думата.

Това е Благой Георгиев, най-религиозният сред футболистите, по чието тяло са татуирани светци, молитви, кръстове и Исус, разбира се, откъдето идва и прякорът му Джизъса.

Тези, които го познават добре обаче, са категорични, че по-голямо лицемерие от неговата набожност няма.

Единствената призната изневяра на Благой до този момент е тази с фолк певицата Лияна. Заради нея той зарязва бременната си половинка Христина през 2010 г., но след няколкомесечна връзка се разкайва и се прибира в семейния дом малко преди раждането на дъщеря му, пише vsekiden.com



Оттогава до ден днешен Джизъса се кълне, че не е криввал от пътя. Нищо че според злите езици той и Лияна продължават да се виждат, а освен с нея футболистът поддържа безброй еднодневни авантюри.

Само преди броени дни Благой имаше наглостта да отрече напълно аферата си и с плеймейтката Биляна Евгениева, вече бивша годеница на Христо Сираков.

Двамата бяха изловени със снимки в сластни танци преди няколко седмици в столично заведение, а Джизъса не трепна, изричайки лъжата, че това си били просто танци, той бил млад човек и обичал да се кълчи, нищо повече.



Буквално ден по-късно папараците на в. „Уикенд" и на предаването на Николета Лозанова показаха кадри как Георгиев се целува на пътя с въпросната плеймейтка. Този път жена му, която междувременно му роди и син, надали ще преглътне обидата от предателството, убедени са близките на Христина.

Истината е, че половинката на Благой, която е до него от цели 10 години, не го е хващала само два пъти в изневяра, колкото са вече публично известните случаи с Лияна и Биляна.



По-паметливите се сещат, че тя го е залавяла на калъп с лъскави проститутки в небезизвестния столичен комплекс „Царско село".

В друг случай пък му откри тайния телефон в жабката на колата, от който Благо комуникира с всичките си авантюри, и прочете кореспонденцията не с една и две госпожици, минали наскоро през леглото му или кандидатки за него.



Всеизвестен факт сред по-оборотните девойки е, че той сменя СИМ карти като луд - когато актуалната му тръпка го отегчи, а това се случва бързо, просто хвърля настоящия си номер и си взема друг, от който почва да звъни на новите си бройки.

Според обкръжението на Джизъса той е с диагноза постоянна сексуална възбуда, позната в медицината като нимфомания при жените, а при мъжете, сякаш за да бъдат оправдани и научно, няма популярно име.



Той е един от малкото футболисти, на които не му е чак толкова важно да забърше известна манекенка или певица. Напротив, най-редовните между чаршафите му са случайни момичета, като афинитетът му пада върху студентките спортистки от НСА.

Именно с тях са обичайните му срещи по заведенията в София, последвани от бързи набези към хотелите в покрайнините на столицата, известни със своята дискретност.

Тъй като все пак София е малка и рано или късно бройките на Джизъса се запознават помежду си, сред тях той вече има и друг прякор - Заека. Също и Едноминутко. Генезисът е очевиден и не се нуждае от обяснения, освен медицински.



Е, в списъка на Благо все пак има и други популярни имена освен Лияна и Биляна. Преди половин година той е тръшнал и колежката във фолка Емануела, научи „Всеки ден".

С другия полов атлет от терена - Митко Бербатов, пък са си поделили още една плеймейтка - Полина Христова. Сред завоеванията на Джизъса е и риалити героинята от „Биг Брадър" и тв водеща Силвия Драгоева. Още преди години той преспал и със Златка Райкова.

Коронният му номер, разкриват осведомени, е да води по-атрактивните си бройки на почивка в Гърция. Именно там преди две седмици футболистът бе забелязан с ябълката на актуалния раздор Биляна.



Всичко изброено дотук е достатъчно отвратително за един семеен мъж с две деца. Но като добавим публичните изказвания на Благой, в които той не просто ползва религията, а я употребява нагло в своя изгода, ти идва да извърнеш глава от лицемерието, което струи от Джизъса.

„Родителите ми бяха набожни, но не прекалено. Вярващ съм, откакто се осъзнах като човек. Когато навърших 15-16, започнах да се интересувам, да чета, да ходя на църква. Дори си купих учебници и исках да кандидатствам богословие. Когато приключа с футбола, мога и да го направя. Иначе наистина съм отдаден на вярата си", казва Благой в интервю.

Другата му любима мантра е да твърди, че по време на пости не прави секс. Сигурно има предвид, че тогава не спи с жена си. А татуировките му? Те вече са божествена комедия. На лявото му рамо е написано „Отче наш" - калиграфски, на старобългарски. Над него е „Господи помилуй".

На гърба му има разпятие и фрагменти от Светото писание. Има и образи на двама светци - свети Николай и свети Висарион. Той е руски, а не български. На дясното рамо е Исус.

„Не слагайте Исус на грешното си тяло", призовава Джизъса и смирено допълва, че футболът за него е просто хоби, а основната му „професия" е баща. Дали и жена му мисли така? Или вече се моли да го затворят в клиника за лечение на зависимости, защото, ако неговото не е болест, няма как да не е грях.