Откакто се ожениха през 1999 година, Виктория и Дейвид Бекъм рядко не са на топа на устата на медиите.

Те направиха и цяло състояние от марката "Бекъм", което надхвърля 110 милиона паунда. Звездните съпрузи са неуморни в съвместните си начинания - участия в различни рекламни кампании като тази на луксозното бельо с марка Emporio Armani или собствената им серия парфюми Intimately Beckham.

Нищо обаче не може да се сравни с новата реклама на двойката за техните аромати Intimately Beckham Yours, които предстои да бъде пуснати на пазара.

В най-сексапилния им клип досега Виктория и Дейвид се отдават на своята страст в асансьор. Първи в него влиза футболистът, който е изряден в класическия си смокинг, бяла риза и папийонка. След това обаче на вратата се появява Виктория и Дейвид й хвърля бегъл поглед.



След като асансьорът потегля, двамата впиват устни и оставят на въображението на зрителите онова, което се случва между тях. В един кадър обаче г-жа Бекъм е гола, въпреки че камерата показва само раменете й.

А краят на клипчето е повече от красноречив - разрошен, с разкопчана риза и без папийонка Дейвид излиза от асансьора, почиствайки червеното червило от устните си, а Виктория леко се усмихва, докато камерата акцентира върху разтвореното й черно сако, под което г-жа Бекъм не носи нищо…



Intimately Beckham Yours е петитият дуо аромат от серията парфюми на семейство Бекъм, което пожъна голям успех с Intimately Night за Нея и за Него. Новото ухание обаче съчетава нови аромати за двойката.



Мъжкият парфюм е елегантен и секси с дъх на лимон, градински чай, лавандула и червена мандарина, докато женският е "лъчист, топъл и завладяващ" аромат с есенция на фрезия, портокалов цвят и сандалово дърво.

Sportal.bg