Секс в Къщата, епизод 2, е имало в нощта срещу сряда, разузна “Труд”. Интимните ласки между Анджелика и половинката й Радо се повторили, но този път съвсем дискретно. Двамата не само първи свалиха маските, но и гащите още в нощта срещу вторник. Вероятно за това често са обект на одумване от страна на останалите съквартиранти.

Самият Радо вчера сподели, че не смята шведската тройка за изневяра, дори напротив - така се забавлявал. Думите му предизвикаха истинско изумление у поморийката Корнелия, която обясни, че това за нея е крайно и неприемливо, а фантазията й не стига и за флирт на масата.

Малко по-късно разкрепостената Анжелика направи и друго разкритие - силиконът в гърдите й струвал 8000 лева, бил от скъпите. Тя дори предложи на танцуващата сервитьорка Елеонора да провери с опипване какво е усещането.

Фалшивото семейство Ива и Цветелин пък продължи с враждата си и за малко да провали мисията с оковите. В изповедалнята двамата се обиждали на “мърльовци”, а Цецо не се сдържал и наплюл майката на първото си дете. Какво точно се случи, ще стане ясно довечера по Нова тв. Тогава в шоуто ще се включат и родителите на любовния четириъгълник с тайната мисия. Още сега обаче било ясно, че бащата на Ванеса - Тихомир, бил доволен от това, че дъщеря му е в компанията на първата си любов Светлин.

И докато едни се карат, други не спират да се забавляват. Погребалният агент Веселин е сред съквартирантите, които най-често се оказват в центъра на компанията. Той не само обича да пише песни, но и да танцува. А вчера по едно време дори се опитал да убеди останалите брадъри, че цял автобус с мулатки току-що е влязъл... през огледалото.

От следващата седмица пред съквартирантите ще има и още едно изпитание. Те ще минават през детектор на лъжата в новото шоу “Биг брадър фемили - истината”. Двойките ще трябва да говорят за своите странни, тъмни или скрити страни, за децата си и за това в какви отношения са с роднините на половинката. Разбира се, ще имат възможност да печелят пари и дори имунитет от номинации за гонене.

Водещ на “Биг брадър фемили - истината”, който започва на 3 април, ще е Витомир Саръиванов.