Това лято ще бъде световната премиера на новите приключения на Човека паяк. Ролята на главната героиня, в предстоящия пореден шедьовър на Марвел, се играе от младата и талантлива Ема Стоун.

23-годишната актриса сподели в американското токшоу своите впечатления от филма и нейния партньор Андрю Гарфийлд.

Ема впечатли зрителите със своята визия. Тя беше облечена с яркочервена кожена рокля, която заедно с обувките на висок ток и червеното й червило създаваха интересен контраст с млечнобялота й кожа. Светлите й коси бяха небрежно разпуснати и само допълваха общия ефект, който актрисата предизвика със своята поява.

Ема призна, че е голяма почитателка на супергероите и с удоволствие гледа филмите за тях. Но когато водещият я попита, дали й е харесал нейният партньор тя се затрудни. Актрисата не успя да даде точен отговор дали Гарфийлд и е допаднал.

От своя страна, Андрю се прояви като истински британски джентълмен. В едно от интервютата си той призна, че да бъдеш с Ема на една снимачна площадка е прекрасно. "Тя доставя радост и щастие на всички, които са до нея", каза Гарфийлд, без да навлиза в подробности дали между тях е имало "химия", пише БГНЕС.