Антония Петрова съвсем се е свършила, коментират загрижени нейни фенове след последните й снимки в социалната мрежа Фейсбук.

Мис България 2009 публикува фотоси по бански от последната почивка с мъжа си Александър Бередин в Сицилия, Италия, като коментира под снимките: "Isola Bella, Taormina, Italia! Красивият плаж-остров е разположена в подножието на Таормина! Гледката наистина е живописна и всеки художник или фотограф би се изкушил да я увековечи - стръмен, скалист бряг, тюркоазено море, екзотична растителност и остров, до който можеш да стигнеш, ходейки по водата и по крайбрежната ивица! Красота!"

Прави впечатление обаче, че блондинката доста е отслабнала. На някои от фотосите буквално й се броят ребрата, както констатираха и Интернет потребители.

Няма и следа от целулита, който лъсна преди месец по страниците на жълто издание, пише kliuki.net. Но както нейни фенове се опасяват – ако продължава така, скоро няма да има следа и от нея самата.

„Костите й са изпъкнали и щръкнали от слабост, ребрата й се четат, скоро ще заприлича на анорексичка”, коментират те.

Според други пък всички снимки са минали през сериозна фотообработка и неслучайно на някои от тях ребрата й стърчат странно, а формите й изглеждат неестествено.

Зложелатели не пропуснаха да зачекнат темата за любовния й живот, като намекнаха, че Антония Петрова е отслабнала от постоянния психически тормоз, който руснакът Бередин й причинявал.

Самата Антония няколко пъти натърти във Фейсбук, че публикува снимките, за да натрие носовете на тези, които ги „развеждат” с Александър.

Вижте фотогалерия:

Антония Петрова по бански в Сицилия, Италия