Продуцентът на "Биг Брадър" Нико Тупарев реши да заложи на сигурно и да гарантира високия рейтинг на деветото издание на предаването чрез страст и сексапил.

„Любовта е във въздуха” е рекламното мото на новия сезон на ВИП Брадър, който по план Нова телевизия трябва да пусне в средата на септември. Датата обаче все още не е ясна, защото Нова очаква да види кога ще тръгне „Фермата” по Би Ти Ви.

Миналата година стартът на Брадъра бе изместен заради започването на конкурентното шоу, което се прави от Иван и Андрей. Дали и тази година това ще се случи, предстои да разберем, но от сега е ясно, че в къщата на Големия брат ще бъде пълна с млади, красиви и успешни мъже и жени, които са обречени на горещи флиртове един с друг.

Освен най-известните плеймейтки, покана за участие са получили спортистки като Ренета Камберова и Християна Тодорова, както и диетоложката Енджи Касабие. Гарантирано е и участието на няколко млади певици, които да държат вниманието на тийнейджърската част от публиката.

Със сигурност обаче една от участничките с красив глас ще бъде Мария, бивша Гущерова, която спешно се нуждае от рестарт на кариерата си. Продуцентът Нико Тупарев е решен в новия сезон да има само хора, пожънали успех в кариерата си, които обаче пръскат красота и сексапил.

„Фермата” също се заложи на известни лица, но те ще трябва да надмогнат егото си и да играят в един отбор заедно с неизвестните си съперници. Продуцентите се заричат третия сезон да бъде най-екстремния досега и залагат на силни участници, които да покажат на какво е способен обикновения българин.