Те са известни, те са секси, те са без дрехи... Говорим за пет неприлично сексапилни актьори, които захвърлиха одеждите и задръжките в името на ролята и се появиха на големия екран както майка ги е родила.

А кои точно са мачовците, за които говорим, може да видите в следващите редове:

Във филма "Източни обещания" Виго Мортенсен брилянтно се превъплъщава в Николай - дясната ръка на главатаря на руската мафия в Лондон. Актьорът сериозно се подготвя за ролята си и за целта се среща със затворници и бивши членове на руската мафия, от които учи акцент и подбира тауировките, които героят му ще носи.

За гениалната си игра той получава номинация за Златен глобус и БАФТА, а четириминутната бойна сцена в турската баня с негово участие, по време на която той остава напълно гол, се превръща в една от най-високо оценените екшън сцени в киното.

Голата сцена на Марк Уолбърг във филма "Буги нощи" е тема, която ще бъде дискутирана години наред.

Филмът показва един свят на секс, диско музика и кокаин, а Уолбърг от своя страна демонстрира огромния си член. Като размерите му са толкова впечатляващи, че поставиха началото на дискусия това истинският полов орган на актьора ли е или протеза.

Няма как да пропуснем и показването на пениса на Кевин Бейкъм в "Лудории". Голата сцена е съвсем кратка - няколко секунди, които проследяват как актьорът излиза от душа и увива кърпа около кръста си. Само толкова.

Бейкън обаче е така непринуден и такова олицетворение на мъжкия сексапил, че въпреки че е убийствено кратка, тази демонстрация на плът разпалва женските сърца и до днес. Няма как да не споменем, че кадърът заслужено е определян за една от най-секси сцените в киното.
 

Ако сте почитатели на Майкъл Фасбендър, трябва да гледате "Срам" . Лентата изобилства от брутална и доста реалистична размяна на интимни ласки и освен това представя цял спектър от голи сцени с главно действащо лице сексапилния актьор.

Брутално первезното приключение на Ларс фон Териер "Нимфоманката" се характеризира с натурилистични секс сцени, голяма част от които са с участието на напълно голия Шая Лебоф.