Красива като статуетка рускиня ще се бори за титлата в новия сезон на MasterChef. С появата си на кастинга за шоуто Виктория Капитонова, която е родена преди 25 години в Чебоксари, но отдавна живее в България, спря дъха на мъжете в журито с изящното си лице, съвършено тяло и умения в кухнята, разбира се.

Секси готвачката е звезда в социалните мрежи и постоянно споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети. Снимките й във впити спортни екипи и по бельо се радват на огромно одобрение. Освен да позира пред обектива, Виктория умее да готви. Капитонова нахрани журито на MasterChef с традиционно руско ястие, приготвено по модерен начин. за съжаление на мъжката част от зрителите тя има мъж до себе си, с когото посрещна новата година и сбъдна мечтата си да посрещне празника на топло и да се изкъпе в морето. Кой е щастливецът обаче тя така и не казва.

Хубавицата забърка сирники с гел от цвекло, хайвер, сирене, сметана и хрян. „Добра комбинация от вкусове и аромати“, възкликна шеф Токев, впечатлен от рускинята.