Николай Михайлов и Алисия вече официално са разделени, а новините за техните разногласия и проблеми взеха да валят като майски дъжд.

Според вестник “ШОУ” основната причина за края на любовта между вратаря и певицата е Звезделина Иванова – модел на България за 2005 година. Според други публикации виновна за раздялата е екс половинката му Николета, настояща съпруга на бившия на Алисия - Валери Божинов. Като омъжена жена обаче, плеймейтката побърза да опровергае информацията, че си ляга отново с футболиста и то не къде да е, а в "квартира в Люлин"(повече четете ).

Сега обаче стават ясни и други потресаващи случки. Още преди няколко месеца, когато все още двамата бяха заедно, Алисия си позволила да разгледа съобщенията на мобилния телефон на Ники, пише blitz.bg. Хитрият футболист по принцип винаги триел получените смс-и, но този път фолк дивата го хванала натясно. Един от тях гласял следното: “Последният път свърших пет пъти! Искам още и още!”. Липсвало обаче името на подател, на дисплея стоял само номерът на телефона, от който е изпратено съобщението.

*Ники и Алисия

Алисия се разстроила много и се разплакала с глас. Михайлов се опитал да я финтира и някак си замазал положението. Точно тогава обаче за първи път огънят между двамата забушувал със страшна сила.

“От този момент доверието на Алисия към Николай започна да се изпарява. После станаха и други неща. Но реално този смс постави началото на техния край. Неговите изневери нямаха край. За пред хората те се разделиха цивилизовано, защото знаете, че са известни и не искат рейтингът им да се сгромоляса. Но нека все пак истината да бъде известна – проблемите тръгнаха от Николай”, отсичат близки на фолк дивата.