Стефан Данаилов отново е в добра форма. Той поработил през лятото върху визията си и сега изглежда като истински секссимвол, какъвто всъщност винаги е бил.

Неговата вдъхновителка във възможната за стопроцентовите звезди мисия се казва д-р Енджи Касабие. Ливанката, която прилича на холивудска примадона, му е направила абсолютно специална и индивидуална диета. Най-важното в нея е, че актьорът не се лишава от нищо, не прекалява с каквото и да било и няма прекалено много поводи да се изнервя и да пуши цигара след цигара. Хубавата жена споделя, че най-важното е да се стопира гладуването. Според нея всичко е на психологическа база. Дамата, която живее в България, разрешава дори чаша вино. Всъщност тя е консултирала дори Бритни Спиърс.

Каквото и да си говорят Ламбо и докторката обаче за храни и килограми, вече няма съмнение - той влиза в костюмите си с няколко номера по-малки отпреди няколко години. И е неотразим на снимачната площадка на "Стъклен дом". Докато бяха пред камерата с Елена Петрова през последната седмица на август, когато бачкаха денонощно преди първия работен ден в парламента, Ламбо се фукаше със съвсем различен силует. Както е знайно, неговият герой, Димитър Касабов, се завръща от Лондон в София, където го очаква изненада - жена му има любов с по-големия му син.

Самата Елена, чиято героиня е втрещена и смутена от възкръсването на съпруга си, също постепенно сменя външния си вид.
"Докато тя се изживяваше като свободна жена, която се вълнува от любовта си с Камен Касабов, беше най-често като момиче - с дънки и с тишърти. Но след завръщането на Касабов Боряна възстановява имиджа си на бизнес съпруга", коментира Елена. Тя открай време има невероятен нюх към фешън събитията. Интуицията й я води без грешка - на екрана, на сцената и по улиците. "Имам доста книги за историята на костюма. В мига, в който разбера каква е ролята ми, започвам да се ровя в тях. Детайлите и аксесоарите са изключително важни за всеки образ. Ако Боряна е с костюм, по него задължително има артистичен акцент - все пак тя е жена, която се занимава с изкуство и има галерия".

Говори се, че най-екстравагантният момент във визията на госпожа Касабова настъпва, когато тя се появява в адски секси копринена червена нощница вън от дома си. Каквото и да означава това.

Камен Касабов продължава да поддържа външен вид на юпи, което идва от Америка, въпреки че в неговия гардероб има и нещо английско. Калин Врачански е гарантирано готин в дънки, тишърт и риза върху тях. Всъщност това е неговата хватка - небрежен шик и уж непукизъм, зад който всъщност се крие доста сериозен бизнесмен, потенциална акула от типа "Уолстрийт".

Източник: "Стандарт"