Официалният фенсайт на Левски публикува обръщение към БФС, ръководството на Левски и телевизията, която предава срещите на сините.

В него запалянковците настояват да се спре подигравката подигравката с феновете на отбора, на които им се налага всеки кръг да търпят безумни управленски недомислици, пише . Ето какво пише сектор "Б":

ФУТБОЛЪТ Е ЗА НАС, ДРАГИ УПРАВНИЦИ!

Поредният абсурд бе сътворен днес следобед, след като управниците на българския футбол с любезното съдействие на ръководството на ЛЕВСКИ и на ПроБГ, взеха решение дербито в Ловеч да бъде преместено за ПОНЕДЕЛНИК от 21:00ч. Досега все търпяхме по някакъв начин това, че мачовете ни са в крайно неподходящи дни и часове, но след като и едно от дербитата се прави в понеделник, значи нещо наистина е прогнило, най-вероятно е нечий мозък!

Нека да прегледаме програмата на ЛЕВСКИ досега:


3 Кръг 15 авг, нед, 21ч. Черноморец - Левски

Неделя 21ч вечерта, а в понеделник хората са на работа и са принудени да пътуват 400км по нощите, да се приберат в 03ч и да станат в 06ч за работа. Но хайде един път се прощава!

5 Кръг 30 авг, пон, 18ч. Видима - Левски

Какво да кажем за гостуване в понеделник от 18ч? Може би най-добре да го оставим без коментар!

6 Кръг 12 сеп, нед, 21ч. Левски - Миньор Перник

Отново неделя 21ч? Домакинство, но къде домакинства отборът на ЛЕВСКИ? Стадион "Георги Аспарухов". Няма нужда да се казва, че състоянието на седалките и като цяло на самия стадион е плачевно. Но да поговорим за транспорта след мача? Той просто липсва. Ако случайно в 23 ч мине някой автобус, то в него трябва да влезнат около 300 човека, защото друг няма да мине. И това е при положение, че на стадиона има около 4000-5000 души. Как господата управници на ЛЕВСКИ смятат да вдигнат посещаемостта на ст."Георги Аспарухов", след като нито предлагат условия на стадиона за феновете, нито могат да осигурят транспорт до съоръжението, нито могат да дадат гаранция на майките и бащите, които ще пуснат децата си в 23ч да излизат от мач в нощна София? Все въпроси, на които сигурни сме никой не може да отговори. Но нека продължим нататък!

7 Кръг 20 сеп, пон, 16ч. Черно море - Левски

Още едно от дербитата бе сложено в делничен ден в 16 ч. Явно управниците са спокойни от голямата безработица в страната и с лека ръка слагат мачове на 500 км от София в 16 ч в делничен ден.

8 Кръг 26 сеп, нед, 21ч. Левски - Берое

Отново неделя 21ч! Нищо ново под слънцето! Отново 4000 души се престрашиха в този ден и час да тръгнат към ст."Георги Аспарухов". С оглед състоянието на седалките силно се надяваме всичките те да са се прибрали в добро здраве!

9 Кръг 4 окт, пон, 16ч. Сливен - Левски

Понеделник 16ч? НЕ! Въобще не ни учудва, че отново гостуваме в делничен ден в 16ч! Защо са привърженици на ЛЕВСКИ на стадиона, като и без това ще бием?

11 Кръг 25 окт, пон, 21ч. Литекс - Левски

Стигнахме и до дербито с Литекс! 25 октомври, понеделник, 21:00ч! Честито не печелившите са казали от ТОТО2 на спортния тотализатор. Но както там, така и при нас печеливши няма или просто не ги търсете сред обикновените граждани.

В края ще припомним на господата, управляващи българския футбол, че тази игра е преди всичко за феновете и след това за тях. Явно някои хора обаче се самозабравиха и решиха, че феновете не са им нужни! Вместо да правят всичко възможно, за да може повече хора да се връщат по стадионите, в момента се прави точно обратното, всички позитиви са за телевизиите, които излъчват срещите. Явно в момента там са парите. А интереса на управляващите отдавна не са феновете, а парите. Интересно с какви очи ще излизат с призиви "елате и подкрепете ЛЕВСКИ на стадиона" следващия път? Запомнете! ЛЕВСКИ СОФИЯ е отборът на народа! Не лишавайте народа от възможността да гледа любимците си на живо, заради дребни суми, получавани от телевизиите! Стига оправдания с умора от Лига Европа! Цяла Европа играе в цикъл сряда/четвъртък-събота/неделя! Само ние ли не можем? Или просто е по-лесно, защото никой не го е грижа за феновете! Те и затова са по толкова на стадионите! Именно и само заради Вас, господа управляващи ФК ЛЕВСКИ и БФС! Продължавайте в същия дух!