"Най-сладкият ресторант в България", написа вчера в туитър Селена Гомес под снимката на уютно сепаре в заведение.

Звездата е у нас за снимките на филма "Бягството" (Get Away), в който си партнира с Итън Хоук, и вече пусна първите си два туита от София.

Втората снимка е кадър от трейлър, на който се вижда кухненски бокс. Може да е от новия клип или от караваната зад НДК, където в момента е снимачната площадка на филма.

Всички от екипа се хранят в ресторант в задната част на НДК. Итън Хоук също сяда сред колегите си, но 19-годишната Гомес се прибира в караваната. Снимката обаче е от друг ресторант, където тя е била миналата вечер.

Почти непрекъснато сградата на НДК е заобиколена от девойчета, които крещят "We want Selena" ("Искаме Селена"). Друга тумба виси пред хотела, където спи приятелката на Джъстин Бийбър.

Всъщност Селена не може много да спи. Снимките са основно през нощта - от 23 ч до 6 сутринта. По това време общината разрешава да се затварят улици в София, тъй като голяма част от кадрите са от преследване с коли, пише 24chasa.bg.

Така преди 2 седмици, още преди пристигането на звездите, беше затворен бул. "Драган Цанков". Следващата нощ снимките бяха пред Централната баня. И на двете места няколко дни останаха части от декорите - коледни елхички и украси по стълбовете.
Очевидно, че сюжетът се развива по Коледа.

Затова актьорите спят през деня, но писъците на феновете често я разбуждали, разказвала Селена на снимачната площадка.

Вижте фотогалерия:

Селена Гомес раздава автографи на почитатели в България