Поп сензацията Селена Гомес се е подложила на трансплантация на бъбрек, дарен от най-добрата й приятелка - актрисата Франча Райса.

За това стана ясно от кадър на двете момичета в болнични легла, който 25-годишната певица сподели в Инстаграм.

„Наясно съм, че някои от феновете ми забелязаха, че не се появявах никъде през лятото и се чудят защо не промотирам новата си музика, с която много се гордея. Разбрах, че имам нужда от трансплантация на бъбрек заради лупуса и се възстановявах.“, гласят думите й към снимката.

През последната година изпълнителката на Love You Like A Love Song е съсредоточена върху здравето си, след като миналия август отложи световното си турне, разкривайки, че се бори с тежкото автоимунно заболяване лупус.

Междувременно Гомес се готви за кратка пауза от музикалната сцена, тъй като се превърна в новата муза на легендарния Уди Алън. Звездата от „Още една история за Пепеляшка“ грабна главната роля в следващия проект на американския режисьор, чийто сюжет по традиция се пази в тайна.

С участие в третата продукция на Алън под шапката на Amazon Studios ще се разпишат още русокосата красавица Ел Фанинг („Господарка на злото“) и 21-годишният актьор Тимъти Шаламей (тв сериала „Вътрешна сигурност“).