През последната година Селена предпочете да експериментира с прическата си и то неведнъж. Видяхме я и с кестенява, и с руса коса във всякаква дължина, но като че ли последната й промяна е най-драстична.

Селена реши да заложи на тренд, който бе актуален преди няколко години, а именно да обръсне главата си в долната част над тила. Гомес показа новата си прическа на събитие в Германия, като преди това се похвали и със снимка в Инстаграм. На нея тя е с висока плитка, което подчертава иновацията в прическата й.

Резултатът е дело на фризьорите Мариса Марино и Тим Дуенас, които разкриват, че подстрижката е идея на Селена, възникнала буквално в последния момент. Тази прическа бе хит сред звездите преди време, като на нея заложиха Майли Сайръс, Риана, Кара Делевин и Кайли Дженър. Гомес, която е рекламно лице на марката "Pantene", често прави промени с косата си и пред медиите споделя, че обожава да се грижи за нея.

"Едно от най-важните неща за мен е косата ми. Винаги съм се грижела много за косата си, радвам се, че майка ми и баба ми винаги са ми казвали какво трябва да правя за нея. Много се старая да я поддържам, защото е подложена на всекидневен стрес", разкрива Селена.

Източник: Woman.bg