За пръв път от началото на своята кариера канадската певица Селин Дион ще има нов импресарио, след като съпругът й Рене Анжелил каза, че напуска поста, който заемаше повече от 30 години.

Новият импресарио ще бъде неговият дългогодишен приятел Алдo Гиампаоло. Той ще оглави компанията "Les Productions Feeling". Селин и Рене са изпълнени с доверие. Те признават, че стъпката е направена след общо съгласие, след като Рене я бе предложил още преди няколко години. Гиампаоло твърди, че сътрудничи вече повече от 25 години на двойката от Квебек. Самият Рене Анжелил, който е на 72 години, е опериран от рак на гърлото.

*Селин и Рене

Той ще остане свързан с "Les Productions Feeling" в качеството си на председател на на административния съвет, се казва в комюнике. Новият импресарио на Селин Дион има 25-годишен "стаж" в шоубизнеса. Той е работел за Сирк дю солей от 2005 до 2011 г. Селин Дион среща Рене Анжелил в началото на своята кариера като певица през 1981 г. Тя е на 12 години, а той - на 38. Двойката има три деца, пише БГНЕС.

*Алдо