„Ако аз се харесвам, не виждам нужда да се оправдавам. Не си правете труда да ме разпитвате. Ако не ме харесвате, не идвайте при мен, не ми правете снимки. Ако е обратното – отворена съм за разговор“. Това заяви Селин Дион по повод коментарите, че е отслабнала твърде много и може би има анорексия.

Освен че скандализира хората с новата си фигура, певицата изненада феновете си и с друга новина – че има нова връзка. Тя няколкократно бе забелязана по събития с доста по-млад от нея мъж. „Съпругът ми беше най-невероятният мъж, раждан някога на тази земя. Той е единственият, когото съм целувала някога и откри таланта ми, когато бях едва на 12. Сега има друг мъж в живота ми, но той не е мъжът на живота ми, разбирате ли?“, коментира изпълнителката, която през 2016 г. загуби съпруга си Рене Анжелил.

Дион изтъкна, че коментира темата за първи път и повече не желае да се обяснява на медиите за 34-годишното си гадже, което се оказа танцьор. „Двамата сме свързани като приятели, това стана естествено и почти веднага. Отношенията се развиха, но нека не смесваме любовта с приятелството. Той е най-добрият ми приятел. Излизаме много, прегръщаме се и се държим за ръце, а хората виждат това. Но той просто ми подава ръка, която да държа...“, добавя тя.