Сем. Русеви все още свикват с живота извън Базата на "Къртицата".

Двамата заедно с моделката Бориса Тютюнджиева ще стартират общ бизнес. Те не издадоха подробности само споделиха пред "Дневниците на Къртицата", че ще обединят модната марка дрехи на Тютюнджиева и салоните за красота на Христина.

Двамата коментираха и неприятния инцидент с Ивайла Бакалова. Русева сподели, че се е чула с "Мис България", тя се чувства по-добре, все още изпитва силни болки и се страхува, защото й предстои втора операция.

Звездното семейство разконспирира новата къртица в шоуто. Те са убедени, че това е Емил Каменов.



"Не може Емил бие Бориса на теста ако не е самата къртица. Освен това, докато беше в изолатора, той заяви, че е играл с Евгени.

Кой ще каже малко преди финала с кого е играл, това е шашма", заяви Емил Русев.

Бившият саботьор свързва и жокерите с монтанския гард. Репродукция на "Сътворението на Адам" на Микеланджело означавало, че "старият Емил" предава щафетата на "новия Емил". Вторият жокер беше чаша с синя течност, Каменов пиел много енергийни напитки, а последната подсказка беше всички участници да отидат в изолатора и "да видят къртицата в цял ръст."



Емил бил последният е изолация. Друго, по което личало, че Емо е изборът на продукцията за къртица, бил фактът, че Ивайла и Жоро били много спокойни, защото знаят истината, а Сано, Евгени, Костя и Виктория отчаяно търсят истината. Сем. Русеви заявиха, че стискат палци за победител на Сано или Евгени.