Дейвид и Виктория Бекъм са поканени на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през април.

Внукът на кралица Елизабет се сприятелил с футболиста, докато двамата работеха за кандидатурата на Англия за домакин на световното първенство по футбол през 2018 година.

“Дейвид веднага се обади и поздрави принца след като чу новината за годежа. Уилям му каза, че ще изпрати покана. Бекъмови нямат търпение да отидат на сватбата. Виктория изпрати картичка на бъдещата принцеса и вече мисли за тоалета си”, заяви източник на “Мирър”.

Сериозно разочарование понесоха по същото време многобройните почитателки на Дейвид Бекъм. След мача на неговия „ЛА Галакси” с австралийския „Нюкасъл Джетс” Бекс свали фланелката си, за да я подари на почитателка на „Галакси”.

Тогава дойде неприятната изненада за фенките, които чакаха с нетърпение да се насладят на полуголото тяло на англичанина. То обаче се оказа не това, което си представяха. Изглежда, в последните месеци гръдните мускули на Бекъм са се изпарили, което сериозно разочарова женската част на стадиона.

Главният треньор на „Евертън” Дейвид Мойес заяви, че клубът му разглежда възможността да вземе Дейвид Бекъм под наем от „ЛА Галакси”.

Мойес и Бекъм играеха заедно за „Престън Нот Енд” през далечната 1995 година.

„Ако Дейвид поиска да се върне в Англия, е достатъчно да ми звънне на мен или на Фил Невил, заяви Мойес пред Би Би Си. - Естествено ние трябва щателно да проучим финансовата страна на въпроса. Но ако Дейвид поиска да играе за „Евертън”, аз ще отида при нашия президент и сериозно ще обсъдя с него този въпрос. Убеден съм, че ще успеем да си възвърнем по-голямата част от парите от продажбата на фланелки с фамилията н Бекъм.”

35-годишният Бекъм, чиито състезателни права са собственост на „ЛА Галакси”, изкара последните два зимно-есенни сезона, когато е паузата между шампионатите на МLS, като отдаден под наем в Милан. Мойес пък горещо се надява, че Дейвид ще иска трета година поред да поиграе и в Европа. Припомняме, че в последната пауза между шампионатите на САЩ в „Евертън” игра съотборникът на Дейвид Бекъм в „Лос Анджелис Галакси” - Лендън Донован.