Една от най-известните светски двойки - Джордж и Амал Клуни са били забелязани да обикалят италианския остров Сардиния, яхнали мотопед. Известната двойка, която преди година се сдоби с близнаци, е била снимана по време на романтичната разходка, а фотографията бързо се появи на страниците на светските издания, пише списание People.

Актьорът и невероятната му половинка оставили близнаците Ела и Александър на грижите на бавачка, за да прекарат малко време насаме. Двамата са се отдали на кратко романтично пътуване.

Джордж бил този, който карал мотора, облечен с бяла блузка с якичка и сини дънки. Зад него, обвила ръце около кръста му седяла Амал, облечена в стилно ежедневно облекло, състоящо се от бял топ без ръкави и пола с разноцветен принт. Те се били погрижили и за безопасността си, като и двамата носели еднакви каски за мотор и слънчеви очила.

Днес Ела и Александър празнуват своя първи рожден ден. 57-годишният актьор и 40-годишната адвокатка по човешки права обаче, държат децата си далеч от хорските погледи.