След месеци на упорито лечение и терапия, семейството на Боби Кристина Браун, като че ли е решило да я остави да си замине. От 31 януари младата жена е в кома.

Според сайта "Radar Online" близките на дъщерята на Уитни Хюстън започнали да организират погребението й.

"Тя ще бъде погребана в Уестфийлд в Ню Джърси, при майка си", споделя близък източник.

"Гробовете около Уитни са заети и тялото на 22 годишната Боби Кристина ще бъде положено върху ковчега на Уитни, така майка и дъщеря ще бъдат свързани завинаги" уточнява той.



Сайтът TMZ от своя страна разполага със запис, на който се чува гласът на Ник Гордън, приятелят на Боби Кристина. Той признава, че няколко часа преди да изпадне в кома той заедно с Боби Кристина са консумирали наркотици и алкохол. Записът е бил направени на 21 февруари - три седмици след драмата.

"Ще ти кажа истината. Криси беше много стресирана и всички взехме наркотици, а след това и много алкохол". Ник Гордън намеква, че бившата му приятелка е злоупотребила с наркотиците. "Два дена преди да изпадне в кома Криси катастрофира и пострадалия от пътния инцидент все още е в кома" , разказва Гордън.

Няколко часа след като е употребила наркотици и алкохол Боби Кристина Браун бе открита в безсъзнание във ваната. При подобни обстоятелства на 11 февруари 2012 г. почина и майка й. Уитни Хюстън бе открита в безсъзнание в банята от бодигардовете си. Въпреки че аутопсията излезе със заключение за инцидент чрез удавяне, по всяка вероятност свръхдоза кокаин са довели до загуба на съзнание и от там удавяне.