''Сен Тропе'' - разбиващото парче на Азис, е най-големият хит на изминалия месец декември. Изборът е направен въз основа на чартовете на медиите, както и класациите на водещи DJ от най-популярните клубове.

Според проучванията, базирани върху тези данни, звездата на Diapason Records може да се похвали и с място в челната тройка сред призьорите за изпълнител на последния месец на 2011-а.

Краля на попфолка пусна парчето ''Сен Тропе'' в началото на декември и само за броени дни то се превърна в едно от най-желаните в радио и тв ефира, както и в заведенията из цялата страна. Огненият ритъм и провокативната визия в клипа към песента бързо спечелиха десетки почитатели, пише slava.bg.

Всъщност това е поредното от серия успешни парчета, които промотира през изминалата година Азис. След успеха на предишните му сингли ''Мразиш'', ''Няма накъде'', ''Гадна порода'' и ''Хоп'', той направи повече от достоен завършек на годината със ''Сен Тропе''. Със сигурност 2011-а ще остане в историята като една от най-успешните в кариерата на звездата на Diapason Records.