Sentimental Swingers с Михаил Йосифов Секстет ще ни настроят закачливо и премиерно – с представянето на новия си видеоклип Unemployed Lovers и страхотен лайв, с който отново да ни демонстрират защо са неоспоримите кралици на суинга!

Дамите ще ни зарадват в Студио 5 на 05.12 от 22 часа. Деси, Вера и Рони ще ни очароват от сцената отново в компанията на верните Михаил Йосифов Секстет, за да ни върнат в ерата на славните Дюк Елингтън, Ела Фицджералд и Бени Гудман. Когато жените са били женствени до полуда, а мъжете – истински джентълмени.

Sentimental Swingers ще ни отправят покана за, която не бихме могли да откажем. С опасния си чар, отличителния си стил и пленителни песни трите кралици и Мишо Йосифов Секстет обещават да върнат блясъка и веселието на суинг годините, дори и само за една вечер!

Михаил Йосифов секстет: Мишо Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани).

Билети: 20 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на концерта.