Бащата на Киркоров чака бебе – твърдят руски сайтове

Бащата на Филип Киркоров – 80-годишният Бедрос Киркоров, чака син от 57-годишната си съпруга Людмила Смирнова. Това съобщи руският интернет сайт „Макрадио“, на който се позовава „България днес“.

Според чуждата медия мащехата на певеца – Людмила, била бременна в петия месец с мъжка рожба. Братчето на Филип Киркоров щяло да се появи на бял свят по-малко от година след като бе родена дъщеричката на Филип – Алла-Виктория, която проплака за пръв път през ноември 2011 г.
Филип Киркоров

Скоро малката Виктория щяла да си има чичо – бъдещото братче на певеца. Тази вечер изпълнителят ще изнесе концерт в зала 1 на НДК.

Преди дни журналисти от руския сайт засекли бременната Людмила на консултация в московска клиника. По думите на завеждащия патологията в областна болница всичко около износването на плода при майката било нормално. Докторът обяснил на жената единствено, че трябва повече да си почива и да не пътува извън граница. Бременността на Людмила се следи внимателно още от първия ден. Първоначално тя се почявствала зле и била преместена за няколко дни от Петербург в Москва. „Сега всичко е наред“ – пише вестник „Жизнь“.