Председателят на БСП и президент на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев ще влезе в студиото на ''Факторът Кошлуков'' по TV7, за да коментира критичния доклад на Европейската комисия към България.

Във втората част на предаването Н.Пр. посланик Джеймс Уорлик ще даде екслузивно интервю за посещението на Държавния секретар на САЩ Хилъри Клинтън у нас.

Какъв е съвременният прочит на историята и какви са парещите спомени от миналото. Има ли дати, които все още разделят нацията? Гостите по темата са Михаил Заимов, пътешественик и Пейо Колев, създател и собственик на сайта Загубената България -, пазител на националната гордост и паметници.

Предишната събота водещият Емил Кошлуков изказа своята позиция за ратифицирането на ACTA. Тази седмица предаването ще подкрепи протестите пред НДК, които пряко ще бъдат излъчени в ефира на TV7. До тогава можете да гласувате в интернет, като изразите своето мнение.

Всичко това можете да видите тази събота в 9:00 часа във Факторът Кошлуков по TV7. Не пропускайте да споделяте вашите мнения и коментари по актуални теми на