Евтим Милошев и продуцентската му компания „Dream Team Films“ финализираха работата и по постпродукцията на чисто новия сериал „Дяволското гърло“, който заснеха за Нова телевизия през миналото лято. А първите, които изгледаха всички серии във финален вариант бяха главните актьори Теодора Духовникова и Владо Карамазов. "Днес е ден, който няма да забравя никога“, написа в личния си фейсбук профил красивата актриса. Тя придружи публикацията си със снимка с колегата си Карамазов и продуцента Евтом Милошев, застанали пред монитори, на които тече сериала.


Въпреки суперлативите, които Духовникова не пести за новото си телевизионно начинание, от медията поръчител обаче още не са му намерили място в програмната схема. А междувременно започнаха снимките на още две чисто нови родни поредици дело на бившите партньори Димитър Гочев и Димитър Митовски, които сътвориха хита „Под Прикритие“. Първият в момента снима във Варна комедийната поредица „Фалшив герой“ с Калин Врачански, а вторият стои зад мащабната копродукция „Ускорение“, за която камерата се върти в Свети Влас, а в главните роли са Александър Сано и Мариан Вълев.

Предстоящият телевизионен сезон за Нова ще е пъстър, защото от есента на екран трябва да се върнат риалититата „Биг Брадър“ и X Factor. Очаква се шестият сезон на медицинската сага „Откраднат живот“, чийто снимки започват в средата на юли, както и чисто новите поредици, които се снимат в момента. Програмната схема изглежда толкова пълна, че почти сигурно някоя от продукциите ще остане за пролетта. Коя ще бъде обаче още не е решено.

„Дяволското гърло“ е сниман почти изцяло извън София. Действието се развива в прегръдките на Родопа планина, в местностите край Смолян и разбира се в едноименната пещера. Теодора Духовникова влиза в напълно ново амплоа – агент на ДАНС, а Владо Карамазов е местен разследващ полицай. Двамата тръгват по следите на мистериозни криминални случаи, а в процеса на работа помежду им ще пламне и любовна искра. Може би затова Духовникова написа в социалните мрежи: „Владимир Карамазов- ти си.... нищо няма да кажа! Нищо. Просто защото нямам думи...“. С роли в сериала са се отчели още Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова .

Източник „Монитор”