Серина Уилямс е на 30 години. Последният план, засягащ личния й живот, е леко стряскащ - да не излиза по срещи в следващите десет години.

"Просто трябва да се отдръпна, да сменя атмосферата и планирам това да е така през следващите десет години, заяви пред celebuzz.com американската тенисистка. - Не искам да имам връзки", категорична е носителката на 13 титли на сингъл от Големия шлем.

Мораториумът, който бившата номер 1 в света си налага, се дължи на факта, че последните й връзки така и не са се развили както трябва. "Отказвам се да излизам по срещи, продължава с откровенията Серина. - Просто при мен тези неща не се получават. Много съм емоционална - давам всичко за другия човек. Да, правя и грешки - всички хора правят, но последната връзка направо разби сърцето ми и не издържам вече. Прекалено е тежко", сподели още тенисистката, но така и не уточнява кой е мистериозният мъж, заради когото взима тези кардинални мерки.

Сред последните тръпки на по-малката от сестрите Уилямс са рапърите Дрейк и Комън. Остава обаче мистерия дали някой от двамата е разбил сърцето й.

Източник: