Серина Уилямс прави всичко възможно да раздели Григор Димитров и Мария Шарапова, твърди най-горещата клюка в тениса.

Американката признава, че е била влюбена в Гришо, но той е разбил сърцето й. Уилямс явно не е забравила това, пише ''България Днес''.

Според запознати със сложните взаимоотношения между елитните спортисти тъмнокожата американка се опитва да разбие любовта на българина и красивата рускиня с помощта на африкански шаман. От известно време тази история витае в тенис средите, но няма как да бъде потвърдена официално.

Известно е, че в Америка вуду ритуалите са много разпространени. В Ню Орлианс дори има голям музей и храмове на религията. Цели 15% от населението там практикуват вуду. Твърди се, че Серина е близка с един от тях. За опитните магове е детска игра да направят магия за раздяла или лош късмет. Очевидно, ако Уилямс се опитва да скара Гришо и Маша, поне засега опитите й удрят на камък. Двамата продължават да са заедно. В края на миналата година имаше слуховете, че са скъсали, но това се оказа лъжа.

*Григор и Мария

Междувременно Серина не пропусна да клъвне Григор в навечерието на мача му с Анди Мъри на "Аустрелиън оупън". Американката заяви пред медиите, че ще стиска палци на шотландеца. Тя даже се обяви за негова фенка от дълго време.



*Григор и Серина с компания в Париж

*Григор и Серина

Всичко започна, когато се разбра, че Уилямс е имала тръпка към Гришо, но той не се е решил да премине от фаза на приятелство към нещо по-сериозно. Серина периодично се връща към тази история и явно не може да преглътне поражението в личния си живот. Тя си позволи публично да иронизира половинка на тенисиста Мария Шарапова.

Пред британския "Дейли телеграф" американката избухна: "Всяко интервю на Шарапова започва с фразата: "Аз съм щастливка, така ми провървя". Това е толкова скучно. Щом й харесва да бъде с човек, който има черно сърце, това си е нейна работа".

*Серина

Мария не остана длъжна. "Разбира се, имам голямо уважение към Серина заради всичко, което е постигнала на корта - дипломатично започна рускинята. - Ако иска да говори за лични неща, може би трябва да каже повече за собствената си връзка. За своя приятел и това, че той бе женен и има деца."

Последваха извинения от двете страни, но едва ли някой вярва, че те са били съвсем искрени.

Любопитното, е че Шарапова и Уилямс може да се срещнат на финала на "Аустрелиън оупън" тази седмица.

*Мария