Серина Уилямс беше сред малкото зрители на трибуните по време на мача между Григор Димитров и Томаш Бердих от третия кръг на Мастърса в Маями (САЩ).

Както е известно, Гришо победи с 6:3, 2:6, 6:4 и за първи път в кариерата си ще играе в осминафиналите на толкова силен турнир.

Преди два месеца се появиха слухове за връзка между известната американка и българина. Повод за тях даде снимка на двамата от Париж. Талбоид написа, че Димитров е новата тръпка на Серина, пише БЛИЦ.

По-малката сестра Уилямс, която също се представя успешно в Маями, аплодираше изпълненията на Григор и гледаше съсредоточено двубоя.

Известен сайт за тенис пише по темата: "На трибуните на мача между Григор Димитров и Томаш Бердих имаше познато лице. При големия брой празни места камерите не спряха да ни показват Серина Уилямс. Тя определено следеше представянето на младия българин. За него това е първа победа над играч от топ 10 и може би трябва да води със себе си Серина на всички турнири, защото тя явно му носи късмет".

Източник: