Мегазвездата на Балканите СЕСА и прелестната й дъщеря красят корица на едно от най-големите списания за звезди у нас.

Двете изгряват с уникална фотосесия в мартенския брой на българското издания. И докато за иконата на сръбската музика, която подготвя два впечатляващи концерта за 16 и 17 март в „Арена Армеец“, това е още една блестяща изява, то за чаровната 18-годишна Анастасия е ексклузивна премиера пред българската аудитория, при това доста успешна според модните критици.

В едно много откровено интервю, специално за изданието, СЕСА разкрива какви са отношенията с децата й, на фона на живот, който прилича на филм. Тя разказва още и за пътя към най-важната й роля – тази на майка, и за най-скъпия урок, научен от покойния й съпруг Аркан.



В изключително елегантни черно-бели тоалети от есенно-зимната колекция на прочут сръбски топ дизайнер, двете дами заедно позират пред обективите на модния фотограф. Изпълнителката на „Trepni“ и Анастасия изглеждат по-скоро като сестри, от колкото като майка и дъщеря, благодарение на перфектната форма, в която е звездата.


Все още могат да бъдат закупени билети за втората дата за концерта на CECA - на 16 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.