Броени дни преди мега спектакъла в Несебър на 21 август, в интервю за най-голямата сръбска телевизия СЕСА разкри, че няма търпение да се срещне отново с българските си фенове.

„Нямам търпение да се видим, утре летя за Бургас!“ – заяви примата на балканската музика преди големия й концерт в Златибор (Сърбия), на който се очаква да присъстват над 40 000 души.

„Изключително се радвам, че отново ще преживея емоцията, с която ме зарежда българската публика. За мен е истинско удоволствие да пея за тях и да бъдем отново заедно в красивия Несебър.“ – сподели изпълнителката на „Kukavica“.



Веднага след края на концерта в Златибор СЕСА ще се качи на борда на луксозен частен самолет, с който ще пристигне на летище Бургас заедно с цялата си фамилия. Звездното семейство ще бъде настанено в 5-звезден хотел с панорамна гледка към стария град на Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.