СЕСА отново доказа, че е най-голямата звезда на Балканите. Първият й концерт в „Арена Армеец“ бе най-доброто шоу досега, което сръбската певица представя у нас.

Примата пя над два часа, раздавайки се на максимум, което предизвика небивал възторг и въодушевление у многобройните фенове, дошли да чуят любимата си звезда на живо.

„Благодаря, България! Вие ме обичате и аз ви обичам. За мен винаги е чест и голямо удоволствие да съм тук и да пея за вас.“ – бяха първите думи на СЕСА, стъпвайки на сцената в „Арена Армеец“, след невероятните изпълнения на горещите MINISTARKE. Още с първите си песни мегазвездата покори публиката, вдигайки я на крака.



Певицата изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си досега, сред които „Kukavica“, „Pile“, „Beograd“, „Grome moj“ и много други, като разбира се не пропусна да зарадва всички и с песента „Trepni“, специално поздравявайки ги с нея.

СЕСА обещава вторият й концерт тази вечер да е още по-разтърсващ и въздействащ. 3-часовото шоу днес - 17 март, ще започне точно в 20:00 часа, като първи на сцената отново ще излязат горещите MINISTARKE. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 ч.



Поради огромния интерес към събитието организаторите пускат и ограничен брой допълнителни билети, които могат да бъдат закупени от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.



Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.