Страхотна новина, директно от Малдивите, сподели фолклорната изпълнителка Миглена Динева. От няколко дни певицата се наслаждава на екзотична ваканция на едно от най-прелестните места в света. “Лично се убедих, че суперлативите за тази уникална туристическа дестинация не са случайни. Удивителна красота – невероятна природа, ярко слънце, чист и спокоен плаж на брега на океана.

Но не само това. Нетърпелива съм да споделя, че тук, на Малдивите, където реалността надмина представите ми за прелестни гледки и където прекарвам най-романтичната си ваканция, ми се случи да преживея най-прекрасната изненада – човекът, с когото ме събра любовта - Смилян, ми подари… пръстен! Беше незабравимо!”, сподели с вълнение Миглена Динева и допълни: „хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш. Любов моя, благодаря ти!!! Няма да забравя този ден!”


Миглена Динева запечата своите преживявания на остров Киха и в много красиви снимки. От тях виждаме, че щастието е изписано на лицето на певицата. Тя буквално сияе, като показва, че е и в страхотна форма. Нейната приказка на далечния остров ще продължи още няколко дни, а след завръщането си в България, за Сестри Диневи предстоят много нови срещи с почитателите на българския фолклор, които те ще зарадват със своите песни