Близначките Алекс и Влади са забъркани в лесбоафера! По-малката им сестра Мария върти любов с друго момиче, а те се срамуват от трепетите й, научи "България днес".


Главата на тийнейджърката е завъртяна от дългокосо и стройно момиче, а връзката им изглежда повече от сериозна. Мария често прави романтични изненади на нежната си половинка, като й подарява рози или я води на разходки из природата. В профила й в социалните мрежи не липсват снимки с интимна близост между тях. Двете дами дори мечтаят за приказна сватба и нямат търпение да навършат нужните години, за да се обвържат и пред Господ.


Мария не се срамува от наклонностите си за разлика от по-големите си сестри - поп изпълнителките Алекс и Влади. Те рядко споменават, че имат по-малка сестра. Липсват и общи снимки в профилите им. Близначките станаха изключително предпазливи, след като преди няколко години в публичното пространство излязоха вулгарни порноснимки на Алекс. На тях тя е облечена като медсестра и задоволява орално непознат мъж. Оттогава певиците пазят ревностно личния си живот и гледат да се пазят от скандали.