Деси Слава и сестра й Ния изпушиха лулата на мира. Близо година двете сестри бяха жестоко скарани, а според отлично осведомени източници ябълката на раздора е мъж, пише "Всеки ден".

Мълвата в родния им град Раднево донася, че родствениците обтегнали отношенията си заради бившата половинка на Деси – футболиста Галин Иванов. След като имал кратка авантюра с певицата, красавецът успял да прелъсти и сестра й Ния.

Апетитът на сексапилната певица към подрастващи момчета аха да й вземе главата и да я изпокара с цялото й семейство. Малко след като силиконката се раздели с дългогодишния си приятел Зарко, стана ясно, че тя отново се е върнала в обятията на някогашния си любим – футболиста от „Славия“ Галин Иванов. Авантюрата им обаче била краткотрайна и по-скоро чисто сексуална, било абсурд помежду им да пламти отново любов. И макар певицата и футболиста да знаели, че между тях няма нищо сериозно, Деси Слава изпаднала в нечувана ревност, когато узнала, че Галин е имал вземане-даване и с по-малката й сестра Ния.

Певицата хем изревнувала коцкарския му нрав, хем глупостта на родственицата си да преспи с любовника на сестра си. Деси се чувствала предадена, тъй като именно тя запознала Галин и Ния и последното, което очаквала, било сестричката й да се окаже в едно легло с футболягата. „Отношенията им бяха толкова изострени, че Деси Слава дори не пожела да се прибере в Раднево за Коледа. Заради Ния спря да говори и с другата си сестра – Ина, смятайки, че цялото семейство има завера срещу нея“, разказват съседи на популярната фамилия.

Близки на певицата обаче са категорични, че тя има право на по-радикални стъпки към сестра си, тъй като не е тайна, че дълги години именно Деси Слава издържа цялото си семейство. Откак се залюбила с Благой Найденов обаче, изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ поомекнала и подновила контактите си със семейството. Неотдавна се разтопил и ледът между нея и Ния и двете си изговорили всичко, което им тежи.