Колоритен, неподражаем и малко своенравен ще бъде неделният предиобед на bTV тази неделя, 11 март, когато гост в „Търси се“ е неповторимият Август Попов. Актьор, ресторантьор и един от създателите на „Ку-ку“ са само част от образите, с които публиката го познава. Нели и Меги ще надникнат отвъд познатия образ на Попов. „Никога не бих продал свободата си", казва той. "Аз проповядвам свобода и на никого не съм позволил нито да ми продаде от неговата, нито аз да продам част от моята свобода“. „Предпочитам да не ползвам конфекция и готови формули за нищо“, допълва Август Попов.



„Той винаги е усмихнат, дори когато има страшни проблеми, ще намери простотийката, за да може да се забавлява от това“, казва приятелят му Влади Въргала.„Той се забавлява, докато живее, Винаги е в Августовска еуфория, а когато дойде Август, започват т.нар. Августовски празници“, категоричен е Влади. Казва, че Август е „бащата на неговите деца“ – толкова много се обичат. „Като млад имаше опашка от момичета, но Ани, сегашната му половинка, е единствената“, обобщава Въргала.

За първи път в тв ефир Август представя половинката си Ани Лалова, която е сестра на лекоатлетката Ивет Лалова. Ани описва любимия си като много нестандартен човек, с когото не лесно да се живее, но винаги е забавно. Влюбват се от пръв поглед преди около 15 години и досега никога не са карали. „Той е сборник разкази в четири тома, от които са издадени само 3-4 разказа, защото другите въобще не са за издаване“, обобщава Мишо Ланджев. Удивявам се от къде вади тази енергия, той е един изключително открит човек във всичко, изключително романтичен и чувствителен човек, допълва Ланджев.