Креватна афера направила Преслава незаконна леля на своя колега от Добрич Галин Гочев.

Пред „Таблоид” запознати с драмата разкриха, че семейната неразбория от близкото минало е по причина на каката на Преси – народната певица Ивелина Колева, която дълго време била любовница на бащата на Галин – Петър Гочев.

Преди време 26-годишният изпълнител сам призна, че татко му имал флирт със сестрата на най-оборотната фолк дива.

Двамата с Ивелина Колева работили в един и същ оркестър и се гаджосали. Заради забежката музикантът дори напуснал жена си и така Галин на практика отраснал без баща.


Палавата кака на Преслава и днес продължава секс авантюрата с Петър Гочев, но само когато и двамата се засекат в родния Добрич, издават местни агенти. „Галин се пада племенник на леля си Преслава”, заливат се от смях във фолк средите на сложните взаимоотношения, опримчили преди години двете фамилии.

Още докато работи в оркестър „Извор”, Колева свалила таткото на Галин, който бил ръководител на групата. По онова време музикантът имал уж стабилен брак и дете, но не могъл да устои на пищните форми на колежката. Под светлината на прожектора Ивелина и Петър се държали доста невнимателно и скоро всички разбирали за секс аферата, включително и Галин.

„Разведи се”, съветвала Ивелина любовника си в стремежа си да го окове с брачна халка, но щенията й се провалили. Скоро след патакламата Ивелина Колева се разделила с Петър Гочев, омъжила се и родила дъщеря си Виктория. Бракът обаче не потръгвал и днес фолклорната певица е щастливо разведена, пише HotArena.