Броени часове след като се завърна от своето първо турне в Америка и Канада, Ивелина Колева гостува в предаването “Автограф” на телевизия "Планета" и споделя впечатления от преживяното зад Океана. Певицата разказва, че е много доволна от пребиваването си там и с удоволствие би отишла пак, ако я поканят. “Не мога да кажа, че е сбъдната мечта, защото не съм си и мечтала за Америка. Не всеки има възможността да се докосне до тази велика страна.

Това е нещо, което не може да се опише с думи. Това, което съм гледала по филмите за историята на САЩ, за това как живеят американците, сградите, които съм виждала, винаги ми се е струвало нереално. Но това, до което се докоснах и видях, ме зареди много. Очарована съм.” На въпроса на водещата Галя Димитрова дали би живяла там Ивелина отговаря така: “Не мисля, че е моето място за живеене. Хората, които живеят там, са със семействата си. Моето семейство е тук, моята работа също.

По-голямата част от публиката ни е тук и мисля, че България е моето място. Там мога да отида на турне, на екскурзия и да се прибера. Навремето работих в Швейцария и Турция, но винаги съм гледала да се връщам и тук да съм устроена. Обичам си България с всичките й неуредици, за които е виновна политиката ни и манталитета на българина, който не умее да си пази страната. Не мисля, че мога да живея в друга страна на този етап от живота си. Тук ми е добре. Дано не ми се налага”, казва Ивелина Колева. Ивелина споделя, че живота в Америка е по-лесен и по-уреден, защото работа има за всички.


“Живеят в хубави домове, големи къщи, бях гост на много от тях. Спокойни са. Няма го това мислене за утрешния ден, ще го бъде ли, няма ли да го бъде. Ако приемеш тяхната система и тя ще те приеме. Но ако ти не я приемеш и мислите ти са постоянно за България, системата ще те отхвърли. Нагаждаш се според тях, според живота там. Видях много устроени хора, даже в професионално отношение, на много високи позиции. Мисля, че българите в Америка живеят много добре”, казва още Ивелина Колева в “Автограф”.