Дъщерите на убития оръжеен бос Фатик - Адриана и Александра Тюркмен, са истински фурии по заведенията. Те измитат денем и нощем столичните барове с постоянното си присъствие.

Благодарение на своята известност и на дебелите си банкови сметки милионерските наследници се радват на опашка от свалячи. Всеки ден те получават поне по 30 есемеса с любовни обяснения от най-различни ухажори.

Телефонните атаки станаха още по-агресивни, откакто 16-годишната Адриана яде пердах от собственика на „Титан" Димитър Борисов - Гърнето. От юмруците на побойника тийнейджърката остана със синини по лицето и рани по главата. Възползвали се от положението й на жертва, много нейни връстници започнаха да й предлагат да я закрилят по улиците на София. Тя обаче доловила позьорството им и отхвърлила престорената им загриженост.

Сестра й - 20-годишната Александра, доскоро също се чудеше как да се отърве от кандидати за парите й, но вече му намери цаката. След като преди няколко месеца демонстрира любовта си с актьора Явор Бахаров, интересът към нея изведнъж стихна. Днес двамата са разделени, но Александра твърди, че вече има нов младеж в леглото й, макар клюката да я свързва с Мариан Вълев - Куката, пише ''Всеки ден''.