Най-вече са известни с минаването по червения килим и преследващите ги папараци. Така че очевидно сестрите Кардашиян са усъвършенствали поведението си пред камерите, пише "Дейли мейл".

А ако съдим по тези непоказвани преди снимки на семейството, това е нещо, което са научили от малки.

Клои Кардашиян, на 26, на една от снимките изтегната във вана пълна с бонбони, като смуче изкусително близалка.

Въпреки че показа палавата снимка, звездата от риалити говори против това младите момичета да бъдат притискани да пораснат прекалено бързо.

На появата си в шоуто The View сестрите промотираха новата си книга "Kardashian Konfidential", а Клои разкри, че е загубила девствеността си на 14 от по-възрастното си гадже. Той е бил на 18 и сега тя много съжалява за това.



*Звездните сестри: Ким, Кoртни и Клои Кардашиян се похвалиха със снимки от детството



*Това е Коледата на Кардашиян! Кортни, Ким, Робърт и Клои, всички позират за коледната им картичка



*Кажете зеле! Кортни, Клои, Роб и Ким са били малка сладка банда

„Като се върна назад мисля, че не е нормално нещо”, тя призна и каза, че почти се чувства „подведена” от по-възрастния й партньор.

"Все пак, не подведена, но увещавана, защото той беше по-възрастен и почувствах, че няма да бъда приета или готина или нещо такова”, каза тя.

Тя заяви, че когато приключили, след около 2 месеца в които тайно са се срещали, се е почувствала отвратена от себе си и добави: „Спрях да му говоря и всъщност не правих секс три години след това, защото знаех, че бях млада и знаех, че не съм готова.”

„Не разрешавайте на никой да ви притиска, не си струва.”



*Прелъстителна: Клои Кардашиян позира във вана пълна с бонбони

После призна, че може би е трябвало да последва съветите на родителите си, майка й Крис Дженър и баща й Робърт Кардашиян.

Тя каза: „Трябваше да послушам родителите ми.”

Кортни, Ким и Клои споделят за живота си в тяхната автобиография, включително за болката от загубата на баща им Робърт през 2003.



*Мечти на тийнейджъри: Клои, Роб, Ким и Кортни позират с малките Кендал и Кайли

*Толкова сладки: Клои, Кортни и Ким винаги са били близки

Сестрите и брат им Роб загубиха баща им Робърт преди седем години, когато той умря, на 57 от рак на гърлото.

Но въпреки, че си е отишъл, той очевидно не е забравен и Ким, Клои и Кортни все още носят спомена за него в сърцата си.

Дълго преди дъщерите му да станат звезди от риалити телевизия, Робърт беше първоначално известния Кардашиян – прочут с кариерата си в правото, той беше ключова фигура в скандалното дело за убийство на Оу Джей Симпсън.



*Ким присъства на баскетболния мач между Nets от Ню Джърси и Trail Blazers от Портланд в Prudential Center в Нюарк Ню Джърси

Лицензът на Робърт да практикува право изтече три години преди ареста на Симпсън за убийството на отчуждената му жена Никол Браун и нейния приятел Рон Голдмън.

Но той поднови лиценза си, така че да служи като асистент по желание към защитата на Симпсън и беше на страната на бившия играч от НФЛ през целия процес.

Двамата, които са приятели от срещата им през 1970 били толкова близки, че Симпсън всъщност е останал в къщата на семейство Кардашиян след убийствата.

Но е ясно, че дъщерите му го помнят с много повече от неговите правни защитни умения.



*Първата звезда: Робърт направи фамилното име известно, когато се завърна от пенсия и стана асистент пожелание на защитата на приятеля му Оу Джей Симпсън

Трите се появиха още и в шоуто Today в Ню Йорк като част от рекламното им турне на тяхната автобиография- Kardashian Konfidential.

Те споделиха историите им за това как са станали известни с водещия на шоуто, Мат Лауър и също показаха някои лични снимки на момичетата и баща им от семейния албум.



*Ново начинание: Сестрите се появиха на Today Show в Ню Йорк тази сутрин да промотират автобиографията си - Kardashian Konfidential

Робърт се разведе с майката на момичетата, Крис през 1990 и се ожени за Елън Пиерсън месеци преди да почине през септември 2003.

Но Робърт остана близък до момичетата и сина си, Робърт Младши и беше неразделна част от живота им докато растяха.

Момичетата показаха различни снимки от щастливи времена с баща си, включително групова снимка на тийнейджърките широко усмихнати, докато палавата Клои се плези.



*В миналото: Робърт Кардашиян, който почина през 2003, заобиколен от трите си дъщери, Клои, Кортни и Ким на стара семейна снимка

Има също снимка на гордия баща заобиколен от двете си по-възрастни дъщери Кортни и Ким на семейна ски почивка.

И въпреки че са пораснали в привилегировано заможно семейство, 30-годишната Ким каза на Лауър, че родителите им ги научили от малки да ценят стойността на парите.

Всъщност, Ким сподели, че когато е заемала пари от баща си, тоя я е карал да му ги върне с лихва.

Трите добавят още по този въпрос в автобиографията им.

„Нашият баща казваше, ‘Нищо в живота не е безплатно, вие няма да получите каквото си поискате.”



*Близки: Кортни и Ким от двете страни на баща си на семейна ски почивка

„Така че никакви кредитни карти. Той ни позволяваше да използваме неговата кредитна карта, но пак трябваше да си платим за нашите неща като изключим най-необходимото. Родителите ни не плащаха за обувки Гучи и дизайнерски дрехи.”

„Ако искахме да пазаруваме по- сериозно, трябваше сами да намерим парите. Ким дори беше затънала в дългове към баща ни веднъж и трябваше да му плати с лихвите. Беше само няколко хиляди долара, но за нас, това беше много.

„А родителите ни ясно бяха казали, че няма да ни издържат след училище. Така че от рано научихме, че ако искаш пари трябва да си ги изкараш.”

Момичетата изглежда имат проблеми с парите тази седмица, защото стана ясно, че са прекратили сделката си с MasterCard.

Сестрите Кардашиян бяха на пускането на дебитната карта, наречена Kardashian Kard миналия месец в Ню Йорк.



*Отрязване: Сестрите Кардашиян прекратиха сделката си с MasterCard, след като се оплакаха, че нарушава законите за защита на потребителит
е

Тяхната връзка с компанията се развали, когато финансови експерти критикуваха условията на картата, като казаха, че се възползват от чувствителните фенове – и че дори може да нарушава законите за защита на потребителя.

Тази седмица Ричард Блументал – министър на правосъдието и кандидат сенатор, се оплака в писмо до University National Bank, която пусна Kardashian Prepaid MasterCard, от таксите на картата - $59.95 за шест месеца или $99.95 за 12 месеца + $7.95 на месец след това, както и такси за теглене от банкомати, прекратяване и разговор с оператор по телефона.

Адвокат на звездите каза при изявление, че картата „застрашава всичко, за което семейство Кардашиян са работили".

В известие за прекратяването от X17Online беше написано: „Семейство Кардашиян работиха много дълго и усилено, за да създадат позитивна обществено мнение, за да бъдат харесвани от всички, особено от младите.

Сестрите Кардашиян прекратиха сделката с MasterCard и това "влиза в сила незабавно".



*Пораснала: 30-годишната Ким каза колко много още й липсва баща й на годишнината от смъртта му от рак на гърлото на 30 септември

*Богати, но не разглезени: Кортни и Клои разкриха, че родителите от малки са ги научили да ценят стойността на парите и да работят усилено за да ги изкарат

Въпреки че все още баща им им липсва, семейство Кардашиян все още се наслаждава напълно на Деня на благодарността като семейство.

Ким публикува в Туитър за снимки на разширеното семейство, включително втория й баща Брус Дженър, доведените й сестри Кендел и Кайли и съпруга на Клои, Ламар Одом.



*Време за семейството! Семейство Кардашиян се наслаждава на Деня на благодарността в къщата на Брус и Крис Дженър



*Щастливи времена: Ким позира с втория си баща Брус Дженър на масата



*Приятни дами: Ким позира с баба си по време на гощавката за Деня на благодарността

Тя каза: „Ето малко снимки от празника в къщата на майка и Брус! Толкова съм благодарна за невероятното ми семейство! Чудесно си прекарахме.



*Малък племенник: Ким позира с Кортни и малкия син на Скот, Мейсън



*Роднини: Робърт, Ламар и Клои се усмихват пред камерите по време на празнична вечеря

„Много съм щастлива, че Ламар успя да си почине от тежката баскетболна програма и да се присъедини. Дори дойде Гунар! Той е моя личен треньор и добър семеен приятел, така че се почувствах малко гадно, че ям толкова много!

„Колко е сладка баба Ем Джей? Както виждате, Мейсън не ми се радваше този ден.

*Семейството се храни заедно: Роб, Ламар, Ким и Клои позират заедно

„Поредният невероятен Ден на благодарността с чудесното ми семейство. Надявам се всички имахте спокоен и приятен Ден на благодарността! Толкова съм благодарна на всички вас.”



*Вечер в града: Момичетата Кардашиян се запътиха от хотела си в Ню Йорк към още интервюта, като част от промоцията на книгата им.