Победителката във втория сезон на MasterChef – Севда Димитрова, работи върху нов ресторант в София.

Заведението ще отвори врати през месец май.

„Вече няма да живеем в Бургас. Местим се в столицата заради ресторанта. Ще е на две нива, като ще разполага и с външна градина.“, разкри цирковата фотографка с афинитет съм кулинарията пред „Монитор“. Въпреки че много пъти е споделяла мечтата си да има вегетариански ресторант, засега е решила в менюто й да няма ограничения.

„Няма да се спирам само на българска кухня, италианска или каквато й да е. Ще има и месо“, смее се майстор готвача.

Миналото лято чаровната блондинка и съпругът й наеха заведение в Слънчев бряг, а през това ще се трудят усърдно за успеха на това в столицата. Двамата се запознават преди повече от 20 години в дискотека, където той се подвизава като диджей и оттогава са неразделни.

През 2008 г. заминават за Испания, където се включват в пътуващ цирк като фотографи. Освен че е първата жена спечелила формата у нас, Севда е и първият вегетарианец в света, успял да грабне голяма награда в предаването за хоби-готвачи.