Музикантите от SEVEN KINGS -The Family of Gipsy Kings ще направят горещ дубъл в България по покана на клубната латино-верига Ла Кубанита с концерти в София на 5 август /сряда/ и на 6 август /четвъртък/ в Свети Влас.

SEVEN KINGS са синове и племенници на известната група Gipsy Kings - Mario Reyes е легендарно име в циганската музика. Има дуети с легендарни изпълнители като Андреа Бочели, Carlo Samaha и участва в концерта във Ватикана през октомври 2000 г. пред 250 000 души публика.George Reyes е син на Никола Reyes, лидер на Gipsy Kings. Участва в няколко световни турнета на Gipsy Kings.

Patchai Reyes пее и свири на китара от 4-годишна възраст, също емблематична фигура на циганската музика. С него е и брат му Kacou Reyes. Reyes Bimbo е водещият глас на групата. Седемте царе, семейството на Gipsy Kings, забиват хитове на групата от миналото, както и нови парчета.

Гостуването на Седемте царе е част от звездния ураган, който бушува на сцените на Ла Кубания в София, Слънчев бряг и Свети Влас през цялото лято. Европейската звезда Адриан Сина (Akcent) предизвика истинска истерия миналата вечер в Слънчев бряг. Самият Адриан Сина написа в официалната си страница, че е впечатлен от българската публика и от страхотната вечер в България. Интересно беше запознанството му и с Алфредо Торес, който също беше дошъл на участието на Сина. Известният кубинец не се сдържа и се качи на сцената, за да направи това, което умее най-добре – да танцува и да забавлява всички присъстващи. Адриан Сина го поздрави лично, впечатлен от темпераментните му хореографии.

През юли, освен вокалът на Akcent, в най-новия хит на плаж Какао гостува европейската сензация Lariss („Dale Papi”), DJ Carlos Gallardo, като част от световното му турне и европейския хитмейкър Емил Ласария заедно с Кейтлин.

През август „La Cubanita” ще продължи да изненадва всички свои гости. На 1-ви в La Cubanita Beach Bar” (Какао) ще пристигне друг европейски хитмейкър – Том Боксер заедно с Морена, а на 5-ти Август меломаните ще бъдат сюрпризирани с участие на легендарният DJ SASH! Тогава ще прозвучат хитовете Ecuador, Adelante и други неостаряващи сингли.



Снимки: La Cubanita