Феноменалната Шаде идва с месец по-рано в България.

Богинята на соула ще ни огрее с гласа си на 29 октомври от 20 часа, съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис". Шоуто на магнетичната певица ще бъде в новата столична зала "Арена Армеец".

Билетите се продават от днес в касите на залата, на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.

След пролетното турне в 21 града, публика над 150 000 души и сензационни медийни отзиви, Шаде обяви, че отново ще завладее Европа с още концерти тази есен. И за разлика от доста други звезди спази обещанието си.

След дълго отсъствие екзотичната британска перла триумфално се завръща на сцената с впечатляващи концерти, които са комбинация от класическото й звучене и визуализации на експертката Софи Мюлер.

Двучасовият сет лист на звездата с нигерийски корени ще поведе феновете на пътешествие през платинената колекция хитове - от "Smooth operator" през албума "Soldier of love" до страстната балада "Jezebel". Шоуто се случва по крайно оригинална концепция - между поклонниците и звездата е пуснат тюл. Шаде се кипри на висок ток и със секси дрешки.

Известна със своя уникален и непреходен стил, Шаде през юни издаде най-доброто от своето творчество в компилация, озаглавена "The Ultimate Collection" с 29 песни.