Шакил О'Нийл най-после показа новата жена в живота си, която е напът да замести досегашната му съпруга Шони, пише "Монитор".

При това актуалната половинка на 216-сантиметровия гигант също е звезда по своему – тя е Никол Аликзандър, победителка в риалити формата на VH1 “Flavor of Love”.

Говори се дори, че звездата от НБА вече е отправила предложение за брак към Хуупз, както наричат още миньончето след участието му в няколко тв шоупрограми.

Любопитно е, че Шак отново се е спрял на гадже „джобен формат”.

Шони, с която се ожениха през 2002 г. и се разделиха 7 години по-късно, е с ръст малко над 150 см и изглеждаше миниатюрна покрай баскетболния великан. Никол също е с подобни размери – с 15-сантиметрови токчета на краката тя едва достига до корема на О'Нийл.

За връзката между Шак и Хуупз тръгнаха приказки още след вечеря в Сейнт Луис преди известно време. После се появиха и слухове, че те са скъсали, но звездата на „Бостън Селтикс” реши, че трябва да ги опровергае и че е време да разкрие любовта си пред света.

Той доведе любимата със себе си за „Вечерното шоу на Дейвид Летерман”, като двамата се целуваха и прегръщаха пред погледите на хората. Тя обаче не носеше годежния пръстен на стойност половин милион долара, за който клюкарските издания писаха, че й е бил подарен от Шак.

Звездата от НБА се появи по анцуг, но за пред камерите се преоблече и сложи джинси и спортно сако. В типичния си стил баскетболният исполин, единият от прякорите на който е Големия Аристотел, засипа с лафове ефира и подсети Летерман да го кани по-често от веднъж на 10 години.

„Можех да играя за „Ню Йорк Никс”, предлагаха ми повече пари

но с „Бостън” имам повече шансове за титлата. Освен това Кевин Гарнет е доста забавен пич”, призна Шак. Запитан какво мисли за бившия си наставник в „Маяви Хийт”, той демонстративно си сипа вода в чашата, без да отговори нищо. „Леброн Джеймс е феноменален играч. Желая му късмет, но не твърде много. Най-добрият в момента обаче е Коби Брайънт”, добави О'Нийл.